ODZIVI KUPCEV

ODZIVI KUPCEV

Nekaj zadnjih odzivov zadovoljnih kupcev.

Če želite kvalitetno izdelano montažno garažo se obrnite na te fante, tako kot se boste dogovorili tako bo narejeno, kvalitetno in v dogovorjenem terminu in roku izdelave. Pri nas pa garaža že stoji, za to smo pa rabili od prvega dogovora do izvedbe manj ko mesec dni.

Uroš, Mengeš

Ekipa je opravila montažo hitro in strokovno, za sabo pa so še pospravili. Sem več kot zadovoljen, pa še cena je bila ugodna.

Bojan, Novo Mesto

 

Nadstrešek se mi je zdel prava izbira za moj novi jekleni konjiček. Montažerji so opravili delo korektno in profesionalno.

Matjaž, Piran

 

Najlepša hvala za vse, fantje. Od samega začetka povpraševanja do končne postavitve sem bila deležna odnosa, ki je v teh časih prava redkost. Vzeli so si čas, mi svetovali, opravili meritve na domu in postavili garažo točno na svoje mesto. Garaža je prava paša za oči, neverjetno hitro postavljena, cena pa več kot primerna za kompletno izkušnjo. Hvala vam še enkrat za vse.

Darinka, Kranj

V naši ulici ste postavili nadstrešek meni in sosedu. Izgleda neverjetno, super se ujema z obema hišama in celotno ulico. Definitivno priporočam naprej.

Jernej, Celje

 

Nadstrešek je perfekten. Nikjer je zamaka in se zelo lepo ujema z hišo. Naš avtomobil je na varnem.

Ines, Ljubljana

 

Pošljite nam sporočilo

In z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!

Za vse nestandardne dimenzije objektov priložite zraven tloris z merami (Š,D,V) na info@montazne-garaze-nadstreski.si , ter označite dimenzije morebitnih oken,vrat, ipd.

Za nestandardne dimenzije brez skice tlorisa  NE odgovarjamo.

Standarne dimenzije:

-enojna garaža: Š 275-300, D 500-700, V 233cm

-dvojna garaža: Š 550-600,D 500-700, V 233cm

Max višina: -izolirana 330 cm

-navadna 350cm